Dr Bratislav Jovanović

oralni hirurg

braca jovanovic

ORDINACIJA Euromedik

O NAŠOJ ORDINACIJI

Da li želite da nas upoznate ?

Zašto baš kod nas?

Naša Ordinacija

Stomatološka ordinacija u Beogradu
O čemu razmišljate na putu ka stomatologu? O bolu, prethodnom iskustvu, pitanjima koja će Vam postaviti ili onome što želite da pitate? Da li ste ikada poželeli da o delikatnoj stvari kao što je zdravlje zuba sa nekim kao što je prijatelj, savetnik ili stručnjak ozbiljno razgovarate?
Dental Euromedik, je moderna stomatološka ordinacija sa jasnom vizijom i ciljem da brine o zdravlju i potrebama svakog pacijenta, bilo da je reč o prevenciji ili lečenju.
U našoj ordinaciji se ne seda pravo na stolicu.
Postoje znanja koja Vam može samo stomatolog preneti, i to je jedna od naših obaveza pri svakoj Vašoj poseti. Kod nas ćete jednim dolaskom saznati i više od same intervencije koju je potrebno izvesti. Pristup koji koristimo je prijatnost pri poseti, bezbolnost i efikasnost. Efikasnost podrazumeva brzinu, sigurnost i bezbednost.

Za nas stomatologija je mnogo više od profesije. Mi u „Dental Euromedik“ ordinaciji razumemo da je zdrav osmeh mnogo više od puke estetike i svesni smo da su važni i zubi i duša.

Stomatološka ordinacija sa vizijom
Dental Euromedik nudi svakom pacijentu neophodne informacije, obuku, usluge ali i ozbiljne intervencije. Smatramo da je naša obaveza kao stručnjaka da vas informišemo o vrstama usluga, obučimo o pravilima održavanja oralne higijene, da vas usmerimo ka proizvodima koji su najbolji i u skladu sa vašim potrebama, kao i da pružimo najzahtevnije intervencije kao što su zubni implantati, kompjuterski dizajn i izrada kompletnih mostova CAD/CAM tehnologijom.
Nove tehnologije su nam omogućile da lepotu osmeha stvaramo brinući o najsitnijem detalju i da kontrolišemo svaku promenu. Mišljenja specijalista su nam uvek važna i zbog toga negujemo saradnju sa najvišim autoritetima u oblasti stomatologije. Mogućnosti su nekad bliske naučnoj fantastici, ali ne postoji nemoguće.
Samo jedan dolazak i besplatan pregled može biti prvi korak ka važnoj odluci da promenite život.Ideja je da svaki pacijent, može u svakom trenutku “svratiti” u Dental Euromedik, gde će dobiti potrebnu pomoć, informaciju i terapiju, sa najmodernijim i profesionalnim pristupom te visoko izraženom medicinskom etikom tima stomatologa.

 

Naš tim stomatologa

marija

Žaklina Obradović

Stom. sestra

stomatolog

Aleksandar Jovanović

Stomatolog

stomatolog-1

Ksenija Jovanović

Stomatolog

Radno Vreme

Svakim danom od

8:00 h – 19:00 h

Vikendom
8:00 h – 15:00 h

 

Gandijeva 122g, Beograd

Gandijeva 122g, Beograd