Fasete

Na brz i jednostavan način do osmeha sa TV ekrana, koji svi žele, uz tehniku izrade zubnih faseta. Kada je to moguće izmenićemo samo spoljnu površinu zuba i dovesti osmeh do savršenstva. Izbor između dva tipa: kompozitne fasete ili keramičke fasete, uz detaljnu analizu slučaja i pažljiv izbor tima stomatologa dobićete osmeh koji ste toliko dugo želeli.

Izbeljivanje zuba

Trend Izbeljivanja zuba nije zaobišao Dental Corner Esthetics mi to sprovodimo na dva načina oba su bezbolna i što je najbitnije oba su apsolutna bezbedna i ne štete vašim zubima možete da izaberete da li ćete to uraditi u samoj ordinaciji uz tretman laserom ili ćemo vam izraditi individualne folije za vaše zube (splintove) i uz gel i instrukcije možete uraditi tretman raditi kada vi to poželite.

Estetske plombe

Zamena dotrajalih plombi, crnih (amalgamsih) i izrada plombi visokoestetskim i najkvalitetnijim materijalima dostupnim na tržištu. Rad je brz i bezbolan a rezultat je plomba koja savršeno imitira boju i oblik vašeg zuba. Izbor između kompozitnih – belih plombi i kompjuterski dizajniranih plombi od keramike- CAD-CAM.